Houten schuifpuien

Houten schuifpuien worden steeds populairder in Nederland. Een houten schuifpui is een aanwinst voor uw huis. Het zorgt er ten eerste voor dat er veel meer licht binnen in uw huis komt. Bovendien lijkt uw woonkamer groter, doordat een houten schuifpui ervoor zorgt dat de tuin een als het ware een verlengde van uw woonkamer wordt. Tevens creëert u een prachtig uitzicht op uw tuin en een schitterende entree naar uw terras of tuin.

Diverse soorten houten schuifpuien leverbaar.
Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg heeft verschillende soorten houten schuifpuien in het assortiment. Te denken valt aan de zogenaamde draai-, kiep- en hefschuifpuien. Alle houten schuifpuien voldoen aan het Komo keurmerk. Dit houdt in dat alle glaslatten, tochtstrippen en al het hang- en sluitwerk van de houten schuifpui voldoen aan dit keurmerk. Het Komo keurwerk voldoet aan de normen van het Politie keurmerk, zodat u ervan verzekerd bent optimaal beveiligd te zijn tegen inbraak. Ook is het mogelijk de houten schuifpui te voorzien van isolerende beglazing, wat u terugziet in uw stookkosten en aangename klimaat in uw woning.

Informatie over houten schuifpuien
Doordat wij maatwerk leveren, kunnen wij uw houten schuifpui helemaal aan uw wensen aanpassen. De houten schuifpuien worden geheel zelf ontworpen en gefabriceerd door Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg. Indien uw interesse gewekt is in een houten schuifpui van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg, bent u welkom ten alle tijde contact met ons op te nemen.

Ook wanneer u vragen heeft over houten schuifpuien, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen over houten schuifpuien te beantwoorden.