Levertijden kunnen oplopen tot 8 werkweken. Vraag naar de actuele levertijd!

Draaikiepramen

De houten kozijnen kunnen worden uitgerust met uitzetramen en/of zogenoemde draaikiepramen. Deze ramen in combinatie met het gemak en de degelijkheid van hout zorgen voor een unieke uitstraling en praktisch gebruik.

Deze draaikiepramen zijn toepasbaar in alle maten kozijnen die wij leveren. Dit maakt de toepassing van deze type ramen zeer gemakkelijk en vertrouwd.

Het is mogelijk de draaikiepramen te laten kleuren. Dit kan in dezelfde kleuren als de kozijnen, maar kan ook een afwijkende kleur zijn. Deze grondverflaag kan in elke gewenste kleur overgeschilderd worden.

Wij gebruiken voor onze draai- kiep systemen BUVA beslag. Hierdoor zijn de ramen standaard voorzien van een kierstandhouder.

Kwaliteit en duurzaamheid
Alle gebruikte materialen en vervaardigde producten van Kooistra van der Ploeg zijn geconstrueerd volgens de KOMO keur richtlijnen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goed product wat jaren mee gaat. Niet alleen goed voor de portemonnee maar ook goed voor het milieu.

Contact
Meer weten? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vooral contact met ons op. We gaan graag in gesprek om de wensen te bespreken.