Levertijden kunnen oplopen tot 8 werkweken. Vraag naar de actuele levertijd!

Timmerfabriek

Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg is gevestigd aan de Harm Smidswei, 13 in Kollumerzwaag. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in houtconstructies. De gehele productie van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg vindt plaats onder één dak. In de timmerfabriek worden veelal houten producten gemaakt. We maken onder andere (hardhouten) kozijnen, ramen en deuren. Daarbij bieden we beglazing, geplaatst af fabriek of op locatie.

Bij Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg werken we met een enthousiast team van vakmannen. Door te werken met de beste kwaliteit hout, zijn onze kozijnen en deuren jarenlang onderhoudsvrij. We werken alle ramen deuren en kozijnen af met grondverf producten van Sigma Coatings.

Innoveren is waar wij ons als ervaren timmerfabriek voortdurend mee bezig houden. Wij staan voor snelle en voordelige leveringen tegen een structurele hoge kwaliteit.

Elke aannemer en ieder bouwbedrijf wil al zijn bouwprojecten graag op tijd, en zelfs liever eerder, opleveren. Bij Kooistra van der Ploeg doen wij er alles aan op dit zo snel mogelijk te realiseren. Door de beschikbare machines en optimale processen kunnen wij het bouwproces van je kozijnen binnen 5 tot 6 weken op maat gemaakt en compleet afgemonteerd leveren. En dit alles voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Meer weten? neem contact met ons op, neem een kijkje op onze diensten pagina of vraag een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag in gesprek om de wensen te bespreken. Wij denken graag mee in oplossingen. Bel ons: 0511 443 615 of mail info@kvdp.nl

De Fabriek