Levertijden kunnen oplopen tot 8 werkweken. Vraag naar de actuele levertijd!

Tuindeuren

Houten tuindeuren vormen de ideale verbinding tussen je woonkamer en de tuin. Daarbij geven ze je huis karakter. De houten tuindeuren van timmerfabriek Kooistra van der Ploeg kunnen geheel op maat besteld worden.

De tuindeuren zijn goed geïsoleerd en houden inbrekers buiten. Wanneer je kiest voor tuindeuren met zij – en/of bovenlicht, dan profiteer je van veel lichtinval. Een perfecte oplossing voor een donkere woonkamer. Hierin bieden wij enkel maatwerk.

Bij elke tuindeur heb je keuze uit de type deur (dicht of glas), de draairichting van de deur en de kleur. Optioneel zijn Isostone onderdorpels en HR++ glas.

Kwaliteit en duurzaamheid

Alle gebruikte materialen en vervaardigde producten van Kooistra van der Ploeg zijn geconstrueerd volgens de KOMO keur richtlijnen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goed product wat jaren mee gaat. Niet alleen goed voor de portemonnee maar ook goed voor het milieu.

Contact
Meer weten? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vooral contact met ons op. We gaan graag in gesprek om de wensen te bespreken.