Levertijden kunnen oplopen tot 8 werkweken. Vraag naar de actuele levertijd!

Schuifpuien

Houten schuifpuien worden steeds populairder in Nederland. Een houten schuifpui is een aanwinst voor elk huis. Het zorgt ervoor dat er veel meer licht binnenkomt. Daarbij zorgt het ervoor dat de woonkamer groter aanvoelt, doordat de tuin als ware onderdeel van de woonkamer wordt. Ook creëert het een prachtig uitzicht op de tuin en een schitterende entree naar het terras of tuin.

Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg heeft houten hef- schuifpuien in het assortiment. Het is mogelijk de houten hef- schuifpuien te voorzien van isolerende beglazing. Alle houten hef- schuifpuien voldoen aan het Komo keurmerk. Dit houdt in dat alle glaslatten, tochtstrippen en al het hang- en sluitwerk van de houten schuifpui voldoen aan dit keurmerk.

Doordat wij maatwerk leveren, kunnen wij de houten schuifpui helemaal naar wens aanpassen. De houten schuifpuien worden geheel zelf gefabriceerd door Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg.

Contact
Meer weten? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vooral contact met ons op. We gaan graag in gesprek om de wensen te bespreken..